'The Blues’ - Origineel kunstwerk van Jade Ladina

€ 1.959,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit schilderij is een mixed-media kunstwerk met veel textuur. De beschildering loopt door tot over de randen waardoor inlijsten niet nodig is.

Op dit kunstwerk staan de blauw gekleurde vlakken voor de verschillende noten op een toonladder. Iedere toon is een andere sfeer waarin het leven zich afspeelt en de staat waarin wij als mens vertoeven. Het gaat over het aanvaarden van dat wat indrukwekkend kan zijn, om daarna door te kunnen, op te staan en om te genieten van dat wat goed voelt.

Het gedicht dat tijdens het schilderen ontstaan is vertelt meer over hetgeen wat weergegeven wordt op het canvas. Het complementaire gedicht dat bij The Blues hoort is ook te vinden onder het tabblad: ‘Gedichten bij mijn kunst’.


Life is like an equalizer

A beat comes up, then fades away

No clue upfront that's gonna tell you

What time it comes, how long it will stay


Many blues have been put together

True colours define who we are

Without any logic in appearance

Your personal beat's your Avatar


The next tone will be magic

Your whispered wish comes to life

Just close your eyes and see the difference

Face the challenge, feel the drive


Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer, positieve energie en is een juweel voor het oog. Het is enig in zijn soort en maar éénmalig met liefde geschilderd.

Ik ben van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken is er een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op deze website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met mij via info@jadeladinaart.com.


Specificaties van The Blues:

Materiaal: Mixed Media op canvas

Afmeting in cm: 70 x 100 x 1,5 cm

Afmeting in inch: 27,55 x 39,37 x 0,59 inch


Dit schilderij is gesigneerd op de zij- en achterkant en wordt met een certificaat van echtheid geleverd.