'Ssst…’ Origineel kunstwerk door Jade Ladina

€ 1.399,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit origineel kunstwerk op canvas is geschilderd met acrylverf. De randen zijn mee geschilderd, inlijsten is hierdoor niet nodig.

Dit doek gaat over Mindfulness, over het serene, gelukzalige gevoel dat over je heen komt wanneer gedachten tot rust gebracht zijn en we Mindful in het nu zijn.

Tijdens het schilderen ontstaan diepgaande gedichten die meer vertellen over hetgeen wat weergegeven is op het canvas. Het complementaire gedicht dat bij ‘Ssst…’ hoort is te vinden onder het tabblad: Over mij – Gedichten bij mijn kunstwerken. Omdat dit gedicht alles zegt over dit doek wil ik het hier ook delen:


Ssst…


In alle rust, in diepe stilte

Vertoef ik op een bergtop

Vertrouw ik, aanvaard ik, terwijl ik loslaat

Zet ik mijn gedachten… stop


In die golvende beweging

Komen toppen, dalen gaan

Rust geeft helderheid aan visie

Waaruit vanzelf actie zal ontstaan


Ik hoef enkel te aanvaarden

Kracht te vinden in het diepste dal

Ik blaas tegen de wolken, ze zullen wijken

Ik zie dat de zon weer stralen zal


In diepe rust, intense stilte

Leef ik vredig in het nu

Wat morgen is, zal morgen blijken


Ssst…


Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is enig in zijn soort en maar éénmalig met liefde geschilderd.

Jade Ladina Art is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op onze website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.

Specificaties van Ssst…:

Materiaal: Acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 2 x 50 x 50 x 1,5 cm

Afmeting in inch: 2 x 19,68 x 19,68 x 0,6 inch