'Spheres’ Origineel kunstwerk door Jade Ladina

€ 449,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit origineel kunstwerk op canvas is geschilderd met acrylverf. De randen zijn mee geschilderd, inlijsten is hierdoor niet nodig.

Met mijn kunst wil ik laten zien dat alles in het Universum opgebouwd is uit licht, vibratie en energie. Elke vorm die bestaat is ontstaan uit de Flower of Life, dit is Heilige Geometrie die onder andere door Leonardo da Vinco veel werd gebruikt in zijn werk.

De Flower of Life staat erom bekend dat het ons trillingsgetal verhoogt. Het wordt niet alleen gebruikt in centra voor mediatie en yoga om inzicht en rust te krijgen. Deze afbeelding in ons interieur draagt bij tot een beter welzijn en diepgaande introspectie door het gebruik van deze Heilige geometrie.

Bij dit fantastische onderwerp heb ik een van de kernleringen van de meer dan 4.000 jaar oude Hebreeuwse Kaballa genomen: de Tree of Life. Deze vorm herinnert ons eraan dat we hier op aarde zijn om spirituele wijsheid en verlichting te vinden en bereiken zonder oordeel te hebben over de niveaus waar medemensen zich bevinden.

Deze wijsheid uit de Kaballa wordt op dit schilderij weergegeven door de levensboom die over, onder en door deze Flower of Life loopt in fijne bladzilveren belijning. Deze levensboom bestaat uit 10 knooppunten, ook wel spheres, sefirot of sephiroth genoemd, die de 10 archetypes symboliseren of de 10 stadia van ontwikkeling waar we ons bevinden. Deze worden door 22 spirituele paden oftewel knooppunten met elkaar verbonden, de wegen die we afleggen om van de ene sfeer naar de andere te groeien.

Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is enig in zijn soort en maar éénmalig met liefde geschilderd.

Voor meer informatie over deze onderwerpen verwijs ik graag naar mijn blogs die ik over dit onderwerp geschreven heb: ‘De Levensboom uit de Hebreeuwse Kabbala’ en ‘Heilige Geometrie’.


Specificaties van Spheres:

Materiaal: Acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 40 x 40 x 1,8 cm

Afmeting in inch: 15,75 x 15,75 x 0,7 inch