‘Mystical’ Origineel kunstwerk Jade Ladina

€ 1.169,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit origineel kunstwerk is mixed media op canvas, het is opgebouwd met verschillende betekenisvolle materialen en geschilderd met acrylverf. Mystical is tot over de randen beschilderd.

Wanneer we overlijden is het nog maar net de vraag of ons lichaam, onze essentie of onze ziel echt weg is. Ik geloof erin dat we niet oplossen in het niets maar dat de essentie van wie we zijn nog steeds bestaat en door gaat.

De ziel of welke andere benaming culturen hier ook aan geven gaat door, gaat over en leeft voort.

We kunnen jammer genoeg niet alles zien wat om ons heen is. Energieën van de kleinste moleculen, het gasvormige, het luchtledige zijn er wel en toch zijn ze met het blote oog niet zichtbaar.

De afgebeelde figuren symboliseren aan één kant die oneindigheid van het leven. Aan de andere kant staan ze voor Trinity, Divine Unity oftewel de drie-eenheid die ook in bijna iedere religie, levensbeschouwing of cultuur voorkomt.

Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is éénmalig met liefde geschilderd.

Tijdens het schilderen ontstaan diepgaande gedichten die meer vertellen over hetgeen wat weergegeven wordt op het canvas. Het complementaire gedicht dat bij Mystical hoort staat onder het tabblad: Over mij – Gedichten bij mijn kunstwerken.

Jade Ladina Art is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken is er een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op deze website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.

Specificaties van Mystical:

Materiaal: Mixed Media in combinatie met acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 60 x 70 x 1,7 cm

Afmeting in inch: 23,62 x 27,56 x 0,7 inch