'Mind, Body and Soul, the Silver Edition’ Origineel kunstwerk

€ 4.029,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit origineel kunstwerk is mixed media op canvas, het is opgebouwd met verschillende betekenisvolle materialen en geschilderd met acrylverf. Mind, Body and Soul loopt door tot over de randen.

De betekenis die Jade Ladina wilt weergeven is als volgt:

De afgebeelde druppel bloed symboliseert de essentie die het begin van het leven aangeeft.

Deze druppel vloeit over in het levenspad en loopt meanderend omhoog. Deze staat voor de evolutie die we ervaren, de gebeurtenissen die ons vormen en de lessen die we in ons leven leren.
Dit levenspad wordt dunner en fijner, totdat het overloopt in het oneindige; het fysieke levenseinde is bereikt.

Het lichaam ligt rustend, omarmd door de druppel en ons levenspad.
Het is onvolledig afgebeeld wat het oneindige leven vertegenwoordigt; na onze dood leeft de ziel voort.

De 4 vierkanten in elke windrichting en 3 vierkanten die de drie werelden vertegenwoordigen vormen samen een achtste vierkant. 8, het getal van perfectie, oneindigheid en afronding.

De zilveren belijning geeft aan dat we niet alleen, maar dat we dit pad samen in liefde bewandelen.

Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is éénmalig met liefde geschilderd.

Tijdens het schilderen ontstaan diepgaande gedichten die meer vertellen over hetgeen wat Jade Ladina weergegeven heeft op het canvas. Het complementaire gedicht dat bij Mind, Body and Soul hoort is te vinden onder het tabblad: Over mij – Gedichten bij mijn kunstwerken.

Jade Ladina Art is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op onze website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.


Specificaties van Mind, Body and Soul, the Silver Edition:

Materiaal: Mixed Media in combinatie met acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 120 x 120 x 1,8 cm

Afmeting in inch: 47,24 x 47,24 x 0,7 inch