'Happiness’ Origineel kunstwerk door Jade Ladina

€ 3.359,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit origineel kunstwerk op canvas is geschilderd met acrylverf, de zijkanten zijn mee geschilderd en dit werk is aan alle vier zijdes op te hangen.

Met dit kunstwerk heeft Jade Ladina bij iedere lijn, iedere kleur en elke vorm weergegeven wat gelukkig zijn betekent. Het kleurrijke geheel straalt positiviteit en vrolijkheid uit en brengt goede vibraties in de ruimte waar het hangt.

In het schilderij zit water van Rennes le Chateau en Bugarach verwerkt, dat bijdraagt aan wat zij ermee wil zeggen.

Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is éénmalig met liefde geschilderd, ideaal voor diegene die een uniek kunstwerk aan wilt schaffen dat niemand anders heeft.

Tijdens het schilderen ontstaan diepgaande gedichten die meer vertellen over hetgeen wat Jade Ladina weergegeven heeft op het canvas. Het complementaire gedicht dat bij Happiness hoort is te vinden onder het tabblad: Over mij – Gedichten bij mijn kunstwerken.

Jade Ladina Art is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op onze website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.


Specificaties van Happiness:

Materiaal: Acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 120 x 100 x 3,5 cm

Afmeting in inch: 47,24 x 39,37 x 1,37 inch