‘Ed. S.’ Origineel kunstwerk door Jade Ladina

€ 1.369,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit origineel kunstwerk is opgebouwd met verschillende betekenisvolle materialen en geschilderd met acrylverf. De beschildering van Ed. S. loopt door tot over de randen en kan aan alle vier de zijden worden opgehangen.

De betekenis die Jade Ladina wilt weergeven is als volgt:

Door middel van haar kunst en dit doek in het bijzonder, streeft zij ernaar om een vrij zeldzame diagnose waar zij mee leeft meer bekendheid te geven en te kunnen bijdragen aan meer onderzoek. Dit doet ze door erover te schrijven, te schilderen en poëzie eraan te wijden. Sinds haar jeugd wordt het leven van Jade Ladina tot een uitdaging gemaakt door ontwrichtingen. Na een aantal jaren werd bij haar het Ehlers Danlos Syndroom vastgesteld, dat is een afwijking in het bindweefsel waardoor het collageen te flexibel is, wat resulteert in ontwrichtingen en afwijkingen in organen en aders.

Dit doek symboliseert de hoop, het vertrouwen en doelen die zelfs met een aandoening nog steeds haalbaar zijn. Het richten op de mogelijkheden in plaats van te kijken naar wat niet kan is rotsvast in haar verankerd. Zij wil dit graag met de wereld delen. Dit geeft zij in dit werk weer door een gescheurde pees, zoals mensen met EDS vaak meemaken. Het bloed, de scheuring en de pijn die hiermee gepaard gaan is afgebeeld. Maar we kunnen ervoor kiezen ons te focussen op de hoop, het vertrouwen en de mogelijkheden die het kruis symboliseert. En het pad naar de overkant van het ravijn dat gevormd wordt over de beschadiging heen. Aan ons de keuze: waar we de aandacht aan schenken groeit. Het is pure kwantumfysica, onze eigen gedachten vormen onze ruggengraat en onze realiteit in het nu. Een diagnose definieert niet wie we zijn; we hebben als mens 1000 kanten, we zijn zoveel meer dan de uitdaging waar we mee leven dat slechts een onderdeel is.

De titel Ed. S. is bewust gekozen; het is de Engelse afkorting voor Educational Specialist. Wat zij hoopt te bereiken is dat we bij een onbekende aandoening aan de persoon die ermee leeft kunnen vragen wat het inhoudt, hoe het is om hiermee te leven. Zonder in te vullen, zonder vooroordeel, zonder oordeel. De ervaringsdeskundigen zijn degenen die het meemaken, zij zijn de Educational Specialists, de onderwijs specialisten die het antwoord weten.

Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is éénmalig met liefde geschilderd.

Tijdens het schilderen ontstaan diepgaande gedichten die meer vertellen over hetgeen wat Jade Ladina weergegeven heeft op het canvas. Het complementaire gedicht dat bij Ed. S. hoort is te vinden onder het tabblad: Over mij – Gedichten bij mijn kunstwerken.

Jade Ladina Art is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op onze website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.

Specificaties van Ed. S.:

Materiaal: Mixed Media in combinatie met acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 70 x 70 x 3,6 cm

Afmeting in inch: 27,56 x 27,56 x 1,4 inch