‘Basic’ Origineel kunstwerk door Jade Ladina

€ 839,00
Op voorraad
Levertijd: 7-14 dag(en)

Beschrijving

Dit authentiek kunstwerk is geschilderd met acrylverf. De beschildering loopt door tot over de randen en kan eventueel zonder lijst worden opgehangen.

Op het doek wordt in een kleurrijke compositie een moeder afgebeeld met haar kind. Dit schilderij symboliseert de familieband en de wijze lessen die doorgegeven worden. Daarbij laat het tevens de evolutie zien die plaats vindt in nieuwe generaties van families. De lessen die we meenemen van ouders en grootouders worden getransformeerd tot een nieuwe visie en blik op de toekomst waarin wij onze kinderen mee kunnen geven wat waardevol is om te behouden, en wat belangrijk is om te evolueren.

De titel geeft aan dat het draait om de basis, om dat allereerste beginsel, de basis die familie voor elkaar kan zijn.

Tijdens het schilderen ontstond een diepgaand gedichten die meer vertelt over hetgeen wat weergegeven is op het canvas. Dit complementaire gedicht dat bij Basic hoort is samen met vele andere gedichten te vinden onder het tabblad: Over mij – Gedichten bij mijn kunstwerken en gaat als volgt:

In her I grow and find my shelter

Evolve on the path that was once her way

Grow beyond the one that held her

To be my unique self today

Dit doek is een aanwinst voor iedere ruimte waar het komt te hangen, het brengt sfeer en is een juweel voor het oog. Het is éénmalig met liefde geschilderd.

Jade Ladina Art is van mening dat iedereen de mogelijkheid hoort te hebben om een origineel kunstwerk aan de muur te hangen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een speciale regeling in het leven geroepen. Voor een maandelijks bedrag van 3 % van de verkoopprijs is het nu mogelijk om de kunst op mijn website aan te schaffen. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op met info@jadeladinaart.com.

Specificaties van Basic:

Materiaal: Acrylverf op canvas

Afmeting in cm: 50 x 60 x 3,5 cm

Afmeting in inch: 19,69 x 23,62 x 1,4 inch