Biografie

Korte biografie

Jade Ladina (1974) is een gepassioneerd beeldend kunstenaar die geïnspireerd is door het hogere bewustzijn, wetten van het heelal, heilige symboliek, oude culturen en inzicht in de metafysica en kwantumfysica. Ze gebruikt eeuwenoude kennis en betekenisvolle citaten die een diepere betekenis geven aan haar unieke kunstwerken.

Tijdens het schilderen ontstaan gedichten met diepe betekenissen die meer vertellen over de onderwerpen die ze kleurrijk op canvas ontwerpt.

“Het meest bijzondere aan schilderen is wanneer de geest, het hart en de hand samenwerken. Het is op die plek waar mijn ogen beginnen te ontwerpen en mijn handen vertalen en creëren.”

Ze werd geboren in Maastricht en woont in Nederland waar ze inspirerende kunst maakt vanuit haar pittoreske studio midden in de natuur.

Haar kunst is over de hele wereld tentoongesteld, van Hilton Hotels in Dubai, Venetië en Boedapest tot gemeentehuizen, natuurgeneeskundige praktijken en ziekenhuizen.

Haar kunst is in de huizen van verzamelaars van over de hele wereld.

Aan onze website wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt. Iedere week worden er meer interessante artikelen, informatie en kunst toegevoegd. Kom zeker op een later tijdstip terug en maak onze groei persoonlijk mee!

© Copyright 2023 Jade Ladina Art – All rights reserved