De Enigma Collectie

De Enigma-collectie bestaat uit kunstwerken die ons inzicht geven in de kwantumfysica, die ons aan het denken zetten over de metafysica en die wijsheid van oude culturen in zich vereeuwigd heeft zodat deze bewaard blijft.

Deze doeken zijn allemaal opgebouwd met betekenisvolle materialen. Van bronwater en wijwater tot aan aarde van bijzondere plekken, ze dragen eraan bij om een doek te creëren die goede energie en vibratie brengen aan de ruimte waar ze aanwezig zijn. In een aantal doeken laat ik meerdere geloofsovertuigingen in elkaar overvloeien waarmee ik aan wil geven dat alles één is, ze hebben het in de grote lijnen over dezelfde universele wetten en over liefde.

Een aantal werken in deze collectie bevatten Heilige Geometrie. Onze voorouders waren van mening dat de ervaring van Heilige Geometrie essentieel was voor de opvoeding van de ziel. Door deze te observeren, kunnen ze wijsheid onthullen waardoor een diepere kijk op de schepping van het universum zelf ontstaat. Deze patronen zijn symbolisch voor ons eigen innerlijke rijk en dragen eraan bij om een hoger bewustzijn en zelfbewustzijn te bereiken door hun levendige energie. Heilige geometrie bevat hoge frequenties van energie en licht. Een lichaam straalt lichtenergie uit en in combinatie met heilige geometrie brengt het je fysieke, emotionele, mentale en spirituele wezen samen en verbindt ons met het oneindige universum.

Het kan activeren, het kan onze verbinding met de geest versterken en helpen op onze reis naar onze innerlijke kern, het kan ons wakker maken en gebruikt worden om onszelf te helen en te transformeren. Het brengt de verbinding met de eenheid van al het leven en verenigt de natuur en de hele wereld om ons heen.

Ik hoop dat de doeken in deze collectie jou mogen raken en inspireren zoals het mij doet.

‘I believe in development of the higher consciousness, where love, understanding and true beauty lives.’

⁓ Jade Ladina ⁓

Aan onze website wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt. Iedere week worden er meer interessante artikelen, informatie en kunst toegevoegd. Kom zeker op een later tijdstip terug en maak onze groei persoonlijk mee!

© Copyright 2023 Jade Ladina Art – All rights reserved